Blogger Templates

klik situ klik sini

Monday, September 6, 2010

Selamat Hari Raya semua....lepas raya baru online !

Assalamualaikum smua...
aku ingin kongsi hasil kerja aku sikit ngn korang..
kalau nk share,share je laa..
aku buat khas sempena blog panda neh..haha
aku pn da xlama nk online ni..
lepas raya baru online balik...
byk keje kena setel..
nak raya la katakan..


DIALOG RAYA PANDA

masa ni korang kompem siyes berdebar2 kn..tkut2 la xjd raya..
pastu kalau pgumuman tu begurau tahap ni..mmg nk kna bakar tv tu kn..haha..tp xde la cmni..
pastu da diumumkan esok raya,mula lah berangan2 nk raye esok..hehe
TAPII...kita kna igt..xsmua org hepi mcm kita tau..huk3..T_T
hehe..peace brother n sister..




macam biasa..kita pn da nak abes puasa kn..
so lebih baik aku ucap awal2...tkut nt xsempat..
aku ucap kt dalam gmbar je..pnat lelah buat..
ngntok men bnda neh..haha
harap korang maafkan aku kalau ade ape2 aku tersilap kata ke kt korg,
tersilap sepak ke...huk3..
sampai disini saje...

buat someone tu, i mtk maaf lau i ade salah ppe ek..hehe (sape2 je yg rsa dia someone aku..hehe)



SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN  ^^



9 comments:

ardinihumaira said...

pandai panda lukis.. lawa la :) kreatif...


dni pun nak mohon ampun maaf sempena lebaran yang kian hampir ni. hepi2 tau !

Emilia Emira said...

selamat hari raye hencik panda!!...=))

Emilia Emira said...

selamat hari raya mr panda...=))

hamzah ian said...

lukis tuk gua lak panda.. orait/..??

mr.panda said...

dni:tq dni..hehe

emilia: slamat ari rayer..^^

hmzah: orait jek..hak3..

Cik Tengku Saliha Rahima Bt Tg Ariff said...

haha
xpnah lg dgr pengumuman ryer cm2
rock gler datuk 2
hahahaha

nywy,,slmt ary rye cik panda ;)

mr.panda said...

tq cik tengku...slamat ari raye gk..

datuk tu mmg rock stylo abes sbenarnye..sje je dia wat snyap lam tv..haha..gurau je..nt kna saaman plk panda

syahira ariff said...

alalalala
cutenya citer nie!
hahaha,kreatip betul panda ni
org kb area mnaer?

sori lewat reply,bz sket
heee~
shamat ari raya panda
=]

mr.panda said...

alalala...xpe la syahira..tq ek..panda da lama duk kb..11 tahun..skang dh pndah kt tganu plk..hehe..

slamat ari raya jgk syahira..^^

There was an error in this gadget