Blogger Templates

klik situ klik sini

Saturday, June 30, 2012

bulan paling padat...bulan paling best...:)

Assalaamualaikum....

suda lama x jenguk blog comel aku nih..hahaha
al maklum laa..sangat busy..beberapa bulan kebelakangan ni aku sangat sibuk..sibuk mencari rezeki,sibuk buat duit dan sibuk berkhidmat untuk negara...huhu

siapa kata kerja kerajaan x sibuk??x susah??banyak rilex??alahaii...tu untuk pekerja2 yang kaki mengular je cakap camtu..tempat kerja aku ni pn sebenarnya sibuk la jugak..tapi kerja tu tetap ada..tetap berjalan..kalau hang x nak buat kerja memang xde kerja la kan..tudiaaa..dia mai slang utara plak..mentang2 la dah menetap kat penang..:)

encik google




korang mesti x perasan,dalam 1 tahun,cuma bulan 3, 6, 9 dan 12 sahaja ada 5 kali hari sabtu...dia lebih kurang 5 minggu la dalam sebulan...so,dalam bulan2 ni la kerja aku banyak...bukan banyak kerja,tapi banyak hari kena kerja termasuk OT..

sukan

dalam bulan Jun ni je,bukan stakat kerja yang banyak,tapi termasuklah hari jadi aku yang berada tetap setiap tahun bertarikh 13 Jun..selain itu, 1 perkara lagi yang wat aku best, hari sukan Jabatan..Jabatan aku anjur sukan antara unit2 dan cawangan2 yang berada di pulau pinang ni...

x banyak aku boleh sertai sukan ni..badminton yang aku minat tu pn x dapat nk join..sebab da penuh..huhu..tapi syukur,dapat join bola tampar yang merupakan febret sukan aku..hehe..kami dapat tempat ke-2 dalam acara bola tampar..

sukan lain,aku berjaya jugak sertai bowling...tu acara untuk orang2 atasan je sbenarnya..tapi aku berjaya jugak buktikan kemampuan aku..hehe

aku kat blakang..rambut pendek..tinggi2 semat2 tu..haha

ni la ahli2 jemaah bowling jabatan kami..




ni je la yang mampu aku amik..tu pun gambar dari website jabatan kami..aku x sempat nk amik gambar..fokus...main boling kena tenang..

hari ni da berakhir bulan Jun...bulan yang penat dan bulan yang hepy bagi aku..walaupun aku cuma ada 2 hari cuti je bulan ni,tapi aku suka dengan kerjaya aku ni..semoga Allah merahmati kerja aku dan melimpahkan lagi pintu rezeki aku...penat kerja pn xpe,sebab dari hasil penat lelah tu aku berjaya kutip OT lebih separuh gaji pokok aku..hehe..alhamdulillah..
 tu rezeki untuk bulan puasa dan raya nanti..so selamat menunaikan ibadah puasa la nanti ye..aku da apply cuti untuk rehat kejap kat kampung aku di terengganu..dah lama x balik ni..macam2 plan nk makan ni..hehe..sesiapa yang sudi baca ni,thanks la...msti penat kn..assalamualaikum..:)

2 comments:

Ardini Humaira said...

dni tak dapat bersukan skang ni hiihhhiii

mr.panda said...

@Ardini Humaira tau da...lau dni bersukan,lain plak jadi nye nt..hehe

There was an error in this gadget