Blogger Templates

klik situ klik sini

Friday, September 3, 2010

BuLan PosEr kena TINDIH HANTUU???



aku nak cter ckit neh...
pagi tadi lpas aku online n sembang2 ngn member aku
sampai kul 4 pagi, aku pon pegi la kejutkan family...
pastu,aku berehat la kjap atas katil...


sambil2 lepak, aku terlelap...ZzZZz..
ta smpai 5 mnit aku terlelap
TIBE-TIBE..
aku terasa macam ssuatu bnda aneh kat atas kepala aku..
adoii laa...bnda ni mmg slalu aku kena..
org kata kena TINDIH HANTU...mksudnya,
org tu kna tindih oleh hantu..hantu la pegi kat dia..

tp kan...aku dh try na lawan hantu tu...
tapiiiii dia kuat lagiii...dia pegi kt kepala aku
aku rasa seolah2 aku di geget oleh hantu tu..
badan aku da ta bole bergerak langsung dh..

waaaaaaa...antoo geget akuuu..sob2..
tp aku ta mgalah..aku lwn lg..aku ta nak kalah..
pastu an da aku lwn tu aku terjaga laa dr tdo dan kjadian tu..
tp ni kesah benar..baru je blaku td..
aku pk2 balik,bulan Ramadhan neh mne ade hantu...
tp sape yg kacau tdo aku??
sape yg geget aku???
sape dia??
sape??
sape?
??
?


kalau korang na tau laa..istilah kena TINDIH HANTU tu cma org2 kg je panggil..
aku da tanye ustaz2..diorg ckp,mne ade hantu bole tindih org..tu smua prasaan kite je..
ia berlaku sbb badan kita terlampau letih...bila kita terlalu letih then tdo,mmg tu la akan jd..
sbenarnya lg,tu adalah kekejangan otot seluruh badan kita yg tjadi akibat keletihan terlampau..
sbb tu kita rsa badan ta bole begerak dan segalanya...huhu..bulan pose ni tuhan da ckp da...hantu2 neh xde dh..diorg kena kurung...

xyah takut hantu k...diorg xleh geget korang nye..pecaye lah!


k lah..na tdo..nantok! :P

16 comments:

♥AQMAL♥ said...

ehh panda!!!aku sokong kowt pe ustaz ur g taur kau!!!!agy pon selama ini alhamdulilah haku ta pnah lah rasa kena tindih2x nie.....

mr.panda said...

huhu..btol laa pe yg ustaz2 tu ckp..sbb bkn smua org rsa kna cmtu..aku ni pn kira bertuah sbb dpt rsa tu..haha..xde laa..kdg2 dri kite ni kna la rhat ckup2..bru la xjd cmtu..^^

♥AQMAL♥ said...

hahha kekadang haku pon teringin jugak nak rase kna tindih2x nie hahahha *minta jauh lahhh hahahah...tp haku takowt coz member haku pnah cte sal tindih nie,die ckap owg kna tindih nie bolh menyebabkan kematian!!!!!haishhh!!!dan mcm2x tip diowg bagi kat haku klu kna tindih!!!tp haku sparoh2x jew pecya coz x pnah rase ayg..huhuhu

mr.panda said...

hishhh ko neh...owg len ta nak kna ko mtk nk plk..tau x sbb ape org pgil kna tindih antoo sbnarnye??sbb lau kna tndih uh,kita bole nmpak bnda tu..tp lam spruh sdar...mmg menakutkn laa..bek xyah kna lau dri xkuat...

♥AQMAL♥ said...

hahahah haku ta mo lah rase klu mcm ur!!!!!!!hahahah haku ubah fikiran!!!!!!!!!hahaahhaha!!!!!!!!!nanti hantu bace blog kau nie die cari haku mampos!!!hahahahha

mr.panda said...

hadoiiiii...hantu na bace blog buat hapeee...hahaha..lawak r ko neh..hantu mne laa pndai men tenet...lg2 bkak blog..ko tau x hantu2 jin2 neh umo dia bpe tahun sekor??paling kurang 2000 tahun SM tau..ish3...

ardinihumaira said...

dni pon panggil kena tindih antu gak hik3.. besola oghe klatey key ;p


p/s: dni tak blog sape2 mr.panda... actually sebelum ni dni gunakan ardinihumaira.com. sejak semalam dni revert balik ke blogspot.com. so, pada mana2 blog yang link kan dni dengan www.ardinihumaira.com memang tak dapat masuk ke website tu. kena tukar ke ardinihumaira.blogspot.com ^__^ hehe.. sorry atas kesulitan ini...masalah server. tu pasal dni tukar ke blogspoty semula.. jadi domain yang dibeli tu terbiar ajelah nampaknya... mungkin dni akan guna untuk buka blog lagi satu ;p

mr.panda said...

dni...oo yeke..sori laa..igtkn panda kna block..sbb xtau la plk dni da tkr dia pnya link..hehe..sori ek..nt panda try bkak link dni tu..tq sbb bgtau..sek klate kito key,hehe

♥AQMAL♥ said...

hantu2x nie bukak blog kau coz die nak ikowt perkmbangan kau kowt!!!!hahahahah!!!!mak aii umor diowg 2000sm????glew ptot lah seram jew!!!hahah!!!lagi satu iblis yg selalu gngu gugat idop haku ialah virus!!!glew lah iblis2x ur semuo mkn habis folder2x yg penting!!!kebulor nak mampos hantu ur!!!!

mr.panda said...

hahahha..ko ni bole tahan monok gak an..hahaha...tu bkn iblis nma nye..tu vrus2 benci..mmg da kje n mknan dia,dia mkn je laa..ko pn satu,yg ko ta pkai antivirus tu pehal??kn da kna..hahahaha..g cek tenet,cari ranking antivirus 2010..pkai bit defender or kaaspersky...

~naddy~ said...

antu mane plak u? bln2 pose neh mane ade antu, tu lah u, ta tido,, hehe kan dh letih, pasaan mcm2 la tuh..

mr.panda said...

alaa nad..bukan hantu lah...hehe..just ta ckop tdo jek..kn i tman u..hehe..xde laa..da lma ta kna neh..bnda biasa dh tu..huhu..^^

_FifAh aZizAn_ said...

panda..!!
bdan ltih uh...
4 pgi bru nk tido..??? o.O
ptotlah...huhu
tpi kan...
orange pnah dgaq..
klo bgun tido..
bdan da lebam2...
dia kna ggit antoo..
tpi ta taur la btol ke tak...
hehehe

mr.panda said...

uishhh...ta tau la plak panda lau badan lebam2 neh..haha
tp an,lau badan lebam2 tu bkn kna tndih kot..tu dia kna rasuk terus..panda bse tgk org brubat neh..org ckp ngn antoo..eeee...seram..^^

_FifAh aZizAn_ said...

huhuhehe....
rsuk teruih...
erkk...
orange pown besa kowt..
kt kolah...
huhuhaha [da cam bnyik mnyet taa??adess]

mr.panda said...

ye r kot..bse nye kna rasuk..tp kalau stakat kna tindih uh,xde ppe sgt..kdg2 best gk..haha..bole takut2 kn org ngn pgalaman kite..^^

There was an error in this gadget