Blogger Templates

klik situ klik sini

Monday, October 25, 2010

Pakaian Tradisional The Contest

INI ADALAH ENTRY CONTEST..DIULANG,ENTRY CONTEST OK..

contest ape tu abg berkaca mata??haha

ni dia..
PAKAIAN TRADISIONAL THE CONTEST



fieza 1





http://hafidzahhafidz.blogspot.com/

 
haha..pertama kali dan startnye aku menaip,aku nk tq kt my hamster NADIA yg telah tag aku utk join contest ni..slama ni dh byk contest aku baca..tp xpenah rsa nk join..

tp bila di tag oleh hamster neh,aku rsa tertarik jgk ngn contest dari blog OWNER contest ni..hehe
sori tau,xtau sape yg btol2 owner.hafidz @ hafidzah..

so,syarat2 dia aku dh baca..
aku pn xtau nk ltak gmbar mane..
aku ade satu je gmbar..
kira ok la jgk bg aku..
neh dia





sesungguhnya gambar aku ni bersaiz amat besar
berat giler nk upload...grr
gmbar ni aku amik guna pakaian dulu2..
nama dia BAJU MELAYU TRADISONAL
kain songket..pehh..sgt mahal baju neh..
ditambah plk ngn barang2 eksesori dia..berat derr
aku pnjam nk wat posing2 lps abg ipar aku kawin aritu..
lpas abis diorang pose,aku plk amik bhgian try baju yg sgt panas neh..
grrr..

okeh..da abis entry..
hope wajah aku yg tak jd nk buat garang menghunus keris tu ssuai ngn contest ni
xpe kn ade unsur ganas?
tuan contest ni ckp xleh unsur lucah je..
hehehe
ni unsur kepahlawanan..hahaha

oke2,aku tag kwn aku k..
hrp korg pn join gak..

dengan


 
 tq smua..hehe

5 comments:

~naddy~ said...

u ! spe hamster?? haha

dah mcm pahlawan, lawan tokey nampak. HAHA
gud luck u ~!

mr.panda said...

u la hamster i..hehe..

phlawan melayu sejati after Hang tuah..hahaha...

hafidzah hafidz said...

CEK!! hehe..okei, nice baju melayu..sowy ea lambat..fiza ada hal kat u lately..syarat semua cukup..macih ea join contest..gud luck! esok fiza umumkan sape pemenang =)

nurulfaridah said...

gud luck utk contest nih :)

mr.panda said...

kontest ni da abis..hehe..btw tengs tau

There was an error in this gadget