Blogger Templates

klik situ klik sini

Thursday, November 18, 2010

new header…new header..thanks sudi ajar PANDA..

wahhh…lama giler aku xupdate blog ni
okeh..dah berkulat,dah berhabuk dah..
tp yg pnting aku punya header tetap tukar baru..
hahahaha Smile with tongue out

ni la kehidupan aku,bila dh kje,bz memanjang..
xde msa nk update blog..
update fb rajin plk..hahaha

semasa aku xupdate blog,aku menuntut ngn GURU tau..
hahahha..blaja nk upgrade blog plk..
oke..dah msuk tjuk utama..
aku mnuntut ngn blogger comel dan manis ni,si kecik NISA anak kpda bapaknya..hahaha..thanks a lot nisa coz sudi ajar n buatkan tutorial siap..
header aku sblom ni pn dia yg tlg buatkn,katanya hadiah..haha
oke..terima kasih cikgu!!
header panda
ni dia header yg cik nisa tlg buatkan utk aku..

pastu,aku edit balik header aku..
sila tgk kt blog aku ni..tau kt mne kn??
panda versi kahwin versi mat salleh..
mak panda siap pegang bunga nak baling kt mne2 panda nt
haha..best je..anak2 panda pn ada skali..

k lah,tu je aku update..jap ag update lg k..
dh mula rajin ni..hehehe…Hot smile

2 comments:

Nisa A. said...

heheee malu lah.
:P

mr.panda said...

hisshhh..malu2 cat plk dia..npe malu?:P

There was an error in this gadget