Blogger Templates

klik situ klik sini

Thursday, December 23, 2010

baru sekarang aku tau….:'(

 

  • sblom ni aku ade cter p mkn nsi arab kt cyberjaya tu kn..
  • mkn kambing..esok tu pn mkn kambing..aku msak kt umah kkak aku,lamb chop..
  • sedap mmg sdap..tp mlm tu aku tetibe rsa pening sgt2,rsa nk muntah..rsa berat kpala bahu…
  • aku tnye adik aku,dia blaja nurse kt taiping..
  • dia ckp aku ade pnyakit darah tinggi..
  • sblom ni aku ade darah rendah….
  • cehhh..tinggi rendah plk darah aku ni..men2 ko ye..
  • kes aku post td yg aku nk mati tu,sbenarnye effect dia jgk kot…
  • aku scara xsdar acting cmtu…aku jd khayal..
  • smalam aku chatting ngn mmber2 kt LGO (lacoste geng official) kt fb smpai kul 4 pg..
  • effect tdo lmbat utk aku,jd low blood presure…bkn low ram k..haha
  • ni pn aku dah nampak bintang je ni..
  • kena tdo gak…stop chatting,stop fb,stop blog kejap…
  • nk jga diri aku dlu..nt da ok,aku mengganas balik..hahaha
  • k lah,nite2 all..I love u guys…Red heart

4 comments:

Mohd Fitri said...

ye ke bukan low ram?
semalam kan low ram! ahahaha

ardinihumaira said...

uiskkk bahaya gak tu

mr.panda said...

fitri- cettt...ko r lowa ram..haha..

dani- huk3...mmg bhaya...skg da oke..hehe

yUmIyUrI said...

take care mr panda ^^

There was an error in this gadget