Blogger Templates

klik situ klik sini

Thursday, December 23, 2010

kenapa kapal terbang tak kena saman??

 

 

image

pertanyaan ni dari dulu sampai skrg aku pkir..

dari kecik smpai aku besar

banyak perkara yg buat kapal terbang xboleh disaman

 

  • sebab kat atas langit xde traffic light
  • sebab polis udara xde..
  • speedtrack pn xde kat sane
  • diorg bawak kapal terbang laju2 pn polis xmrh
  • sebab polis sdiri naik kapal terbang
  • lalulintas kat atas sane x jamm..xsibuk mcm kt bawah
  • xde motosikal or rempit2 terbangan yg kacau lalulintas kt atas sane
  • xde skolah kat atas sane
  • xde kanak2 yg melintas
  • xde anjing or kucing atau binatang3 peliharaan yg perlu berhati2 masa memandu
  • xde bangunan or tiang lampu untuk dilanggar

 

KALAU LAH SEMUA TU ADE…

  • rumah2 kita kt bawah akn musnah bila kapal terbang eksiden
  • bising bunyi hon kapal terbang..malam2 kompem xleh tdo
  • rempit2 smua busy kat atas…kat bawah jd aman
  • ahli drifter mula tunjuk belang kat bawah,sbb keta mane leh terbang
  • kalo kanak2 ade melintas kat atas sane,msti la byk eksiden sbb nk brek dari langgar budak tu

SO……..

  • bawak kapal terbang ni lg selamat
  • aku sarankan kerajaan sruh tukar kita smua duk kat atas..bawak kapal terbang je..xpayah nk saman2..

**jgn merempit di langit

1 comment:

ALFALORA MOHD MUSTAFA said...

hahhaha...dulu sy kecik pn aku selalu pkr cmtu..cam bes bwk kapal terbang sbb ni..then bile dah naik flight..baru sy tau betapa bosan thp max xde life mcm kita kt bwh..xmencabar!

There was an error in this gadget