Blogger Templates

klik situ klik sini

Monday, December 20, 2010

semalaman di kedai nasi arab..habibi ya maulana..

 

  • assalamu’alaikumwarahmatullahiwabarakatuh…
  • ahlan wasahlan wamarhaban bikum ila page ana..
  • azhabu wa uhibbu li’kulu fi mat’am saba’ fi cyberjaya…
  • cewaahh…da ckp arab plk aku..xpayah paham la pe aku ckp tu
  • smalam aku p mkn nasi arab kat cyberjaya-restoran saba
  • best jgk mkn kat sane..oder punya nasi,nasi kambing…hahahha..bkn kambing punye nasi k..

 

    • ni la nasi arab nye..nasi arab kambing namanya..ade nama kot arab..aku xigt sgt,habsah lamb xsilap aku..mksud dia,kambing habsah..hahaha..habsah tu nma tmpat kt arab..
    • oder ni mkn utk 3 org,amik yg paling BESSAARRR punya..kompem ckup…byk giler..mcm nasi tambah yg kita mkn kt umah tu
    • ade la mamat arab tu kn kn kn…dia pnya body,pehhh..bsar mcm gorilla..errkk..dia boleh habiskan nasi tu yg large punya,,gilakkss ahh

  • tp kn,aku da ckup mkn yg kongsi2 tu..da ckup byk aku mkn..knyang giler…
  • kalo korang nk mkn kt sane,xyah la oder air teh ais ke,teh o ais ke..x syok kot..kata nk mkn nasi arab..
  • so,korang oder la air barbican ni..dia ade byk perisa..ade perisa peach,lemon,strawberi,raspberi,lemon dan lain2..blackberry xde k
  • aku oder yg ni la..barbican lemon..nyam2..ssuai ngn kambing yg aku mkn..
  • kambing pn xde la hamis..best je..sape2 xpenah mkn kambing tu boleh try k..

 

    • errkkkk….alhamdulillah..fi akhiri,shukran jaziiila ila antum li ikra’ my blog..hahaha..arab tunggang langgang..
    • sape2 yg nk pegi sane,bgtau la aku dlu tau..sbb aku nk ikot korang n suruh korg belanja..hahaha

4 comments:

ardinihumaira said...

uiskkk cedapnya :D

aNnE said...

marvelous2..haha

Ain Zulaikha said...

owh restoran saba' kat cyber ni kan?
ayah selalu bawak g sini sebab nasi dia sedap. banyak.. cepat kenyang..

mr.panda said...

dni- hak3..mmg cdap..pes time mam kt sini

anne- yeahh..:) jom mam

ain- yeke??len kali lau abah ajak lg,nk ikot tau..huhu..nk mkn lg..nk mkn byk2 yg large pnye..hehe

There was an error in this gadget