Blogger Templates

klik situ klik sini

Wednesday, April 13, 2011

encik panda kembali…hai semua..:)

 

assalamualaikum blogger2 smua…

 

DSC00143 ni gambar latest aku..Smile

sehat ke ni??hehe…kangan bangat sama kamu…da beberapa bulan xon blog..

pe isu terkini??ade yg da kawin ke??yang single ade yg da kapel??yang kapel ade yg da clash n dpt pgganti baru??haha..

kalo perkembangan aku,memang x kembang2 la..maintain cam dlu jek..

sejak dua menjak tiga menjak ni aku memang bizi n sibuk giler la..

nk on9 pn xde masa free..lg satu,tenet plk xde..xsambung lg brodband..ni pn pnjam mmber pnye jek..hehe..

skang aku da keje..dulu aku duk bising2 je gtau temuduga tu temuduga ni..dalam facebook,dalam blog…tp skang temuduga tu dal lulus n aku da dpt keje yg aku idam2 kan..hehe..

dapat keje badan beruniform ni mmg aku minat..sbb dpt pkai baju yg smart2,n paling penting,xpayah basuh hari2….hahaha

aku nk gtau keje pe pn segan…sbb keje aku ni mmg tgh “HOT” di media massa skang..bukan SPRM k..tp KASTAM..Smile

aku syukur dpt keje ni..skurang2 nye dpt keje tetap jgk kn..bab rasuah2 tu,aku xnk amik tau..yang penting aku akan cuba elakkan dari terjebak dalam benda2 haram tu..insyaAllah..pray for me ya bloggers…Smile tq

aritu aku xsempat nk balik jmpa blogger2 kt mid,ade mini gath..sori tau..nt ade msa aku try adjust masa..xsempat nk jmpa mmber2 aritu..lg satu xsempat jmpa kwn blogger aku yg da lama knal,tp xpenah jmpa..cik nadia..hehe..sori nad,malas nak tag..

 

k lah,harap smua sehat2 ye..jgn telebih sehat sudah,tu obesiti nama nye..xlarat da nk tgk biggest looser byk2..hehe..akhir kalam,mekasih yg follow encik panda ni,nt ada free,aku akn fllow balik..ni pn da byk guna masa ni..hehe..assalamualaikum…

6 comments:

-aqmalazmi- said...

masih kew kau ingat kan aku wey?????????
kau keje kastam??okey jelous..
good luck wey!

-asTroNauT- said...

saya suka panda jugakkkk..die hard fan pandaaaaa

za petrelli said...

selamat kembali

mr.panda said...

aqmal- aku masih ingat ko la...haha..sori lame xjenguk ko pnye blog..

panda astronout- yeahhh...like panda tooo....hehe

za- thanks za..hehe...

~naddy~ said...

mr panda !! =) gemok. :p

mr.panda said...

aii gemokk..rndu kt i la tu..haha..:p

There was an error in this gadget