Blogger Templates

klik situ klik sini

Tuesday, August 31, 2010

Rehat2..santai2..pak panda baru start berblogging..

wah3..lama btol aku tak menaip dalam blog mr.panda neh..bukak pn jarang2..mne ade msa nk menulis..aku skang ni cbuk melayan facebook je..bab nak menaip blog ni kurang sgt...nt kalau da ade smgt nk menaip,aku taip laa..dalam diam2 aku dah mmg jd rajin menaip..siap buat citer lg..aku post dlm notes kat facebook aku..nt aku share kt korang citer yg aku buat k..cter tu sbenarnya aku tulis dgn perasaan yg gila2 kot...sje nk tau sape otak dia sengal macam aku kn..tapi apakan daya...jodoh kami xketemu..xde sape pn yg ckp citer aku tu lawak..diorg byk komen cter tu sedeh jek..diorg xnk tggu lama2..sbb nk tau ending cter..aku da buat sedaya upaya memerah otak aku..pyh gk nk buat cter kn..ala2 drama laa..ada dia punya to be continue @ bersambung tu...tau kn.hak3...
aku sempat siapkn 4 bji cter yg sama dlm msa 2 hari..penat berfikir..len kali kalau nk buat cter pn,aku kna buat skali ngn ending la kot..xyah org tggu lama2...tp diorg ni bgus...sgup tggu cter dr aku..hahaha..macam la best sgt..cter lawak dikatakan sedih..adoiii..kalau aku buat cter sedeh,nt diorg ckp lawak??mati laa aku kesedihan..pembaca tak memahami diriku..huhu..jap lg aku post cter tu k...

2 comments:

ardinihumaira said...

:) blogging best tau.. dni tak de FB.. lagi suka blogging hehe

mr.panda said...

yeke..panda ni bru je beberapa bulan blaja blogging ni..xmahir lg..dni tjuk ajar la k..
btw,tq singgah sini...^^

There was an error in this gadget