Blogger Templates

klik situ klik sini

Tuesday, December 28, 2010

jadual piala aff suzuki 29/12/10 no more laser..

 

smua dah tau kan bila final ke-2 piala aff suzuki..ni tarikh yg aku tau laa..

  • 29/12/10 (rabu)
  • jam 8.00pm..
  • stadium gelora bung karno (indonesia)

oke..sape2 nk pegi indon tgk bola,sila kan lah ye..stadium tu pn bru je dirosakkan oleh pihak penyokong indonesia selepas tewas dengan Malaysia pada 27/12/10 baru2 ini..ehh,smalam lah..

utk maklumat anda lagi,stadium itu jgk lah yg akn digunakan utk final ke-2 esok..aku harap para pemain skuad harimau kita xkan diapa2 kan..begitu jgk dgn penyokong2 malaysia yg pegi sane..smoga korang selamat dan pndai jga diri k..hak2.

pemain indonesia dgn penyokong indonesia amat xpuas hati dgn penyokong malaysia yg telah di war2 kan main kotor dgn menyuluh laser ke arah pemain indonesia..

sebenarnya,tu bkn penyokong malaysia yg main laser..korang da tau sape kn??ni ha..aku dpt maklumat dari google,tgk sape yg buat kcau sbenar..ni hasil aku::

image encik ultraman

ni lah dia..penyokong indon salahkan kita plk..yg main laser tu,encik atromen..dia xsokong sape2..maybe dia igt pemain indonesia tu lawan dia kot..ni gmbar dari encik google buktikan..hik2

so,kpda encik atromen,kami harap ko xyah la buat kaco lg kat indon nt k..ko pegi la bandung,shoping2 dlu k..

harapan encik panda kpda penyokong malaysia,sokong la baik2..jgn xsokong..kpda pemain2 plk,ko hentam la brape pn mlm esok,janji menang suda..

 

**sila sediakan ape2 semasa menonton siaran langsung bola esok seperti kacang dan lain2..pastu,sediakan air yg secukupnya dan gula2 hacks utk elak dari sakit tekak..sekian~

2 comments:

gegurl pink said...

mcm mn nk edit gmbr org jd kartun mcm yg kena laser tu..huhu

mr.panda said...

uitt..guna photoshop je..guna brush...tp gmbar ni sy amik dari gugel..:)

There was an error in this gadget