Blogger Templates

klik situ klik sini

Tuesday, April 19, 2011

LISA SURIHANI balas post aku kt fb??haha

 

hahaha..lebih dari pompuan lagi…aku da kata kau nk post kat blog,aku post jgk…hehe..

ecelly aku sgt2 excited time ni…hahaha..gelak belagak…

selama ni aku slalu post kat wall FB tu…xpenah dibalas…ramai jgk la yg post nk amik ati Lisa..tp Lisa tetap xbalas..haishh..

tp malam ni aku try lg…ngeh3…ni dia bekalan aku

  • berbekalkan profile pic baru
  • umo n muka ala2 muda-muda skit…(HAHA)Nyah-Nyah
  • guna ayat yg bse nk usha awek

hahaha…bukan main lg ye..first time Lisa balas post aku…orang lain tu aku xtau la kn…

tgk gmbar ni,aku sempat printscreen..bkn tipu2 tau… Fitri ade saksi..haha..

lisa

haaa…btol kan..kan3…tgk fitri gelak kat aku…

sekali Lisa reply komen aku…haha..

errrr..tp Lisa balas  “heeee :p “ je…huhu..tp tu pn ckup bmakna utkku syg..cewah…

 

p/s : korang try la amik ayat aku nk usha suh artis yg korang minat balas jgk..hahaha..jgn wat kat justin bieber suda…dia xpaham…Smile with tongue out

7 comments:

Fitri Karim said...

hahaha dah siap entri. tak boleh tidurlah tu. hahaha

amniey91 said...

ni betol ke main2...haha...:D.. cik Am cm xcye jekk...

mr.panda said...

fitri- hahaha...aku da ckp,mmg aku akan letak lam blog jgk..dah lama aku usha si Lisa ni...baru nk balas..giler excited td

Amniey- haha..percaya laa..sy pn still xcaya lg ni..tu si fitri tu saksi td..dia igt Lisa xbalas...tp tetibe Lisa balas jgk..tkojut den..

ayong said...

ish ish ish ish ish ish ish ish ish ish....hmmm...terlebih makan doyan la tuh...ishishishishishish

mr.panda said...

doyan xdop...tmpoyok je ade..haha..

za petrelli said...

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:p

mr.panda said...

elehh..nk jd lisa jgk la tu..haha..:p xleh3...lisa tetap asli punye..hehe

There was an error in this gadget